Voor de Noron buitenkeuken hebben we de beste materialen voor u geselecteerd. Denk hierbij aan Aluminium en RVS, maar ook aan Dekton keramiek.

De mogelijkheden bij Noron zijn eindeloos. Haal de sfeer van binnen naar buiten, of kies juist voor iets compleet anders. Kleuren en materialen zijn naar eigen wens in te vullen. Maatwerk is ook mogelijk. Maak je eigen ontwerp, laat je architect losgaan of vraag ons om hulp. Kies je voor ons unieke verrijdbare meubel? Of ga je toch voor een vaste keukenopstelling? Misschien zit je wel te denken aan een vast deel en een verrijdbaar deel. Wij laten deze perfect op elkaar aansluiten. Een Noron buitenkeuken past in iedere tuin!

 

De beste materialen voor de buitenkeuken:

Werkbladen

Dekton, keramiek, beton, graniet of natuursteen. Alles is mogelijk en we denken graag met u mee.

Bekijk de mogelijkheden
detail
w7948m1-1618319822, uitgenseden

Handgrepen

Als finishing Touch, een handgreep of toch greep loos? Neem een kijkje in onze selectie.

Bekijk de modellen

Fronten

Gecoat aluminium, een warme hout soort of wellicht toch het werkblad doortrekken in het front?

IMG_0835
Noron buitenkeuken Monolith zwart Frake Dekton

No nonsens

Als klant heb je volledige vrijheid in het ontwerp. Kan niet, bestaat niet! Wij zorgen ervoor dat jouw unieke design wordt geproduceerd in de beste kwaliteit, met een esthetisch hoogwaardige afwerking. Wat wij bieden? Luxe materialen, een verfijnde afwerking, maar voor een eerlijke prijs.

Duurzame materialen

Onze duurzame buitenkeukens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en kunnen het hele jaar door buiten staan.

Model C s

mogen we een afspraak met u maken?

We maken graag iets moois,

Maak een afspraak

Wij maken
Graag iets moois!

Open de brochure